Vocce on Vorssalainen brändi, Jonka perusajatus on kannustaa ihmisiä olemaan rohkeasti OMA ITSENSÄ. Sen tärkeys lapsille sekä aikuisille, ymmärtää että erilaisuus on rikkaus. Toinen perusajatus on että tuotteissa on ASENNETTA ja se näkyy. Voccelle ASENNE on periksi antamattomuutta ja täysillä heittäytymistä kaikkeen mitä elämässä tekee sillä me eletään vain kerran eikä tänne tulla vetämään mitään encorea!

Mahdollisuus OLLA OMA ITSENSÄ, tämän haluaisin mahdollistaa kaikille

Voccen 3:n “neliön” logo perustuu Vorssan upeisiin vanhoihin tehdas alueisiin, eritoten niiden kattojen muotoihin.

Destination statement

Meidän tuotteet on aluksi suurimmalta osin valmistettu muualla kuin Suomessa, tämä on puhtaasti siksi että saavutetaan hinta jolla haluamme myydä tuotteita eteenpäin ja on KAIKKIEN ostettavissa. Haluamme että Vocce on Kaikkien brändi.

TAJUA NYKYISYYS MUTTA VALMISTAUDU TULEVAISUUTEEN – on mottomme.

Meille on tärkeää että ihmiset saavat itse päättää kulutuksensa, vain niin ihmisten kulutus tavat muuttuvat jos kantaa itse vastuun teoistaan. Mutta luomme siihen myös rinnalle kierrätys kankaasta olevia ekologisempia tuotteita, tästä avauksena on Vocce asenne t-paita joka 100%kierrätys kankaasta. Näin asiakkaat saavat itse päättää mikä on heille tärkeää.

Ymmärrämme myös vastuumme tulevaisuudesta ja sitoudumme että vuoteen 2022 mennessä yli 80% tuotteistamme tukee kestävää kehitystä ja uskomme tuon olevan mahdollista myös siltäkantilta että pystymme myymään kuluttajille edullisin hinnoin.

Tässä 2020 vuoden lopulla pystymme tuote uutuudet painattamaan Forssassa, käsiteollisessa painossa. Näin tuotteidemme kotimaisuusaste ottaa valtavan loikan.

Tavoitteemme on viimeistään vuonna 2024, että kaikki tuotteemme ja tekemisemme tukee kestävää kehitystä.

Tomi Hänninen, Perustaja